Kurs innen kajakk, kano, friluftsliv, førstehjelp og livredning.

Finn ditt kurs, eller ta kontakt for et som er skreddersydd for deg eller dere.

Våttkort introkurs Hav

Kurset gir «Våttkort introkurs hav» kursbevis for kajakk fra Norges padleforbund. Dette er et 4 timers kurs hvor du får prøve en kajakk og lærer de mest grunnleggende ferdighetene som skal til for å mestre en havkajakk. Alt av utstyr er inkludert, også tørrdrakt på kalde dager.


Våttkort grunnkurs Hav

Kurset gir «Våttkort grunnkurs hav» kursbevis for kajakk fra Norges padleforbund. Dette er et 16 timers kurs som går over to dager. Her lærer du om kajakken og utstyret, du lærer hvordan du kontrollerer kajakken på vannet, og du lærer om sikkerhet og redninger.


Våttkort Teknikkurs Hav

Dette er kurset for deg som har «Våttkort grunnkurs hav» for kajakk og som er klar for å gå videre.


Våttkort Aktivitetsleder Hav

Er det på tide å ta steget videre med havkajakker? På dette kurset vil du lære å lære bort padleteknikker og å lede grupper på vannet. Etter endt aktivitetslederkurs kan du planlegge og gjennomføre introduksjons- og grunnkurs, samt klubbturer i kjent og skjermet farvann.


Våttkort Grunnkurs Kano

Våttkort Grunnkurs Kano grunnkurs går over to dager og er en grundig introduksjon i bruk av kanoen. Vi tar for oss temaene sikkerhet, padleteknikk og redning.

Livredningskurs inne

Kurs foregår i basseng inne, og er for deg som trenger kompetanse i henhold til Utdanningsdirektoratet.


Livredningskurs ute

Kurs foregår utendørs, og er for deg som trenger kompetanse i henhold til Utdanningsdirektoratet.


Norsk grunnkurs i livredning

Kurset gir deg grunnleggende og viktig kompetanse i livredning og forebygging av drukningsulykker. Passer for alle som ferdes i eller ved vannet. Foreninger, organisasjoner osv.

Norsk grunnkurs i førstehjelp

Førstehjelpskurs for bedrifter, lag, foreninger og andre grupper. Kurset gir deltagerne trygghet, kunnskap og verktøy til å kunne hjelpe. Kurset skreddersys til deres behov.


Norsk Grunnkurs i Førstehjelp for deg som har omsorg for barn 

Førstehjelpskurs for bedrifter, lag, foreninger og andre grupper hvor man har omsorg for barn. Kurset gir deltagerne trygghet, kunnskap og verktøy til å kunne hjelpe. Kurset skreddersys til deres behov.

Ring oss på 473 18 343 for en hyggelig og uforpliktende prat.

Eller send en epost til kontakt@utidetfri.no