Gjennom våre kurs og aktiviteter kan du møte ulike instruktører og kursholdere. Her er noen av dem.

Instruktørene har lang erfaring og gir deg alle de verktøyene du trenger underveis.

Ut i det fri AS, som drives og eies av Per Olav Eliassen, har base i Moss, men har nedslagsfelt for alle kurstyper på hele østlandsområdet.
Per Olav har lang erfaring fra reiselivsbransjen og folkehøyskole, og som instruktør på friluftsliv, havkajakk, sportsdykking og førstehjelp. Våre kunder er privatpersoner, firma, organisasjoner og foreninger.
Vi kan tilby både de faste kursene du finner her på hjemmesiden og tilrettelagte kurs eller teambuilding tilpasset kundens behov og virkelighet. Ta kontakt på telefon eller epost, så finner vi en fin løsning sammen.
21248312_10154718257957097_2999274242297582364_o-2

Per Olav Eliassen

DAGLIG LEDER INSTRUKTØR/GUIDE
Per Olav brenner for kajakkpadling, friluftsliv og for å gi gode opplevelser til alle som er med oss på tur eller kurs. Han er instruktør og guide i kajakk (Videregående hav i kursstigen til Norges Padleforbund), friluftsliv, førstehjelp og livredning. Som hovedinstruktør er det er ham du vil møte på de fleste kurs.
instruktor-2

Nils-Jørgen Kraft

INSTRUKTØR/ FOTOGRAF/ GUIDE
Nils-Jørgen er instruktør og guide (Aktivitetsleder i kursstigen til Norges Padleforbund) på havkajakk, foto og friluftsliv. Han er en foto-, fugle- og Vansjøentusiast og en dyktig villmarkskokk med sans for god mat. En erfaren friluftsmann som er glad i naturfoto, beverspesialist og han tar deg gjerne med på fugleekspedisjoner, helst med kamera som våpen.
DSCF2360-1024x1024-2

Anette Heggem

INSTRUKTØR/ GUIDE
Anette er glad i alt som kan padles, og spesielt om det er mye bevegelse i vannet. Hun er instruktør (Videregående hav i kursstigen til Norges Padleforbund) og guide på havkajakk og packraft, og er glad i å kokkelere på tur.
Kim-2

Kim Bomstad

INSTRUKTØR/GUIDE
Kim elsker friluftsliv og kajakk. Han er instruktør og guide i kajakk (Aktivitetsleder i kursstigen til Norges Padleforbund) Norges padleforbund), en dyktig naturfotograf, har vært MC instruktør og har god erfaring med å organisere gruppeturer i inn- og utland.
IMG_7447-2

Anne Stålegård

INSTRUKTØR/GUIDE
Anne elsker å rulle med kajakken sin. Hun er tidligere norgesmester i grønlandsrulle, har videregående kurs fra Norges Padleforbund, Sea Kayak Leader Training fra British Canoeing, masse ISKGA kurs og flere førstehjelpskurs. Hun møter du selvsagt på rullekursene våre, men også på andre kurs og på guidede turer.

Våre samarbeidspartnere

Alpakkagaarden_Fremhevet

Alpakkagaarden Østre Kjærnes

Her kan du overnatte i rolige og landlige omgivelser.
Delta på naturvennlige aktiviteter som alpakkavandring og Alpakkasafari året rundt.

CNH_logoer_RefsnesGods_Web

Refsnes Gods

I 250 år har gjestfrihet og omtanke for godsets gjester stått i sentrum hos oss. Her er du velkommen for å feire bryllup, nyte en romantisk weekend eller for å få faglig påfyll. 

13133143_1182930901740040_5668280594458966705_n

Støtvig Hotel i Larkollen

Støtvig Hotel i Larkollen er bygd med kjærlighet for å huskes av sommergjester, bryllupsgjester, kurs- og konferansedeltakere, spa-nytere, golfere og tennisspillere, vennelag og kjærestepar.

Skjermbilde-2022-02-14-kl.-15.23.00

Hotell Jeløy Radio

Mange av våre fineste skatter er ofte godt bevarte hemmeligheter. Hotell Jeløy Radio er en av disse – en liten edelsten, vakkert plassert på en idyllisk odde ved Oslofjorden. Hotellbygningen er full av historie. Den har utviklet seg fra en gammel radiostasjon til det som i dag er et kurs- og konferansehotell med en herlig atmosfære.