Vi har en rekke aktiviteter og teambuildingsløsninger og hjelper dere med å lage en perfekt dag

Er du ute etter en dag hvor du og gjengen din – enten det er dine ansatte, kollegaer, livlige venner eller eventyrlystne medlemmer – kan gjøre noe sammen ute i det fri? Vi har aktiviteter og innhold vi kan sette sammen til en teambuildingspakke som passer dere. 

Vi kan ta ansvar for så mye – eller så lite dere ønsker – av transport, mat, konkurranser og utfordringer. Vi kan til og med gjøre det hele i deres eget nabolag hvis dere vil, bare det passer med aktivitetene dere plukker dere.

Under ser dere noen eksempler, men ring oss gjerne. For når vi vet litt om hva dere ønsker å oppnå med teambuildingen, er det mye lettere å finne på morsomme aktiviteter som kan passe dere.

IMG_1697
Teambuidling1

Teambuilding for grupper 

Ut i Det Fri er eksperter på å finne utendørseventyr som skreddersys akkurat for dere, uansett om det skal være i nærområdet eller på annet sted der ønsker. Vi snakker om alt fra femkamp med øksekast og bueskyting à la Farmen, til friluftsopplevelser med fellesoppgaver knyttet til ferdsel i naturen. Alt er lavterskel med søkelys på bærekraft og samhold og du kan gjerne kombinere opplevelsene med en fagdag eller et opphold på et koselig hotell. Sammen finner vi det som passer for dere. 

Isbading (vinteraktivitet)

Isbading er en morsom og spenstig aktivitet som dere vil snakke om i lang tid etterpå.

Dette blir mer og mer populært og passer perfekt som en (frivillig) aktivitet mellom en fagdag og en middag.

Vår isbademester vil før badet snakke om hvordan dere får en morsom og god opplevelse.

Etter badet venter et godt og varmt bål med en kjele varm sjokolade

 En veldig sosial aktivitet som samler gruppen og skaper god stemning.

DSC_9669
190270750_4239590866108142_7012580395524017046_n-1

Bålkurs

Klar for å fyre opp stemningen? Uansett om du er en ivrig friluftsentusiast eller bare nysgjerrig på båltenning, er dette den perfekte aktiviteten som passer for alle. 

Vi skal lære dere å tenne bål i alle slags vær, og det beste av alt - med kun én fyrstikk! Båltenning er en ekte kunstform som er like morsom som den er utfordrende. På bålet steker vi pinnebrød og lager gammeldags bålkaffe.

Anbefales!

Kajakkopplevelse med instruktør

Hva med en flott padletur i vakker natur? Vår kajakkinstruktør tar dere med på en trygg og fin tur på fjorden eller på vannet. Det kreves ingen forkunnskaper, alt av instruksjon får dere på stedet.

Du trenger ingen tidligere erfaring. Vår erfarne guide og instruktør er med deg hele veien, og sørger for at alle får en god opplevelse. Instruktør, kajakker, årer, flytevester og spruttrekk – alt er inkludert i prisen!

Tur
tur1

Kajakkopplevelse for erfarne med instruktør

Dette er en tur for deg som har erfaring eller våttkort fra før. Vi padler en litt lengre tur enn på aktiviteten over. Instruktør, kajakker, årer, flytevester og spruttrekk – alt er inkludert i prisen!

Introduksjonskurs våttkort havkajakk 

Dette er et kurs som passer perfekt for teambuilding.

Kurset gir Våttkort Introduksjonskurs fra Norges Padleforbund.

Kurset tar fire timer og du lærer å padle kajakk fra våre erfarne instruktører. Vi legger stor vekt på kvalitet og sikkerhet, slik at du skal føle deg trygg når du skal ut på egenhånd etter endt kurs. Vi holder gruppestørrelsene små, med maksimalt åtte deltakere per instruktør.

Se kursbeskrivelse her:  Våttkort introkurs hav

Andre aktiviteter vi kan gjøre:

  • Kart, kompass og orientering.
  • Matlaging på bål eller primus.
  • Alt innen friluftsliv (nesten).
  • Fiske
  • Livredning
  • Stand Up Paddle

Himmel og hav eller skog og mark! Sammen finner vi noe som passer for dere. Det enkleste er å sende oss en henvendelse eller plukke opp telefonen for en hyggelig prat. Vi kan gjerne komme til dere for en personlig samtale om dere ønsker.

Ring oss på 473 18 343 for en hyggelig og uforpliktende prat.

Eller send en epost til kontakt@utidetfri.no