Vinterpadletur med overnatting 16.-17. mars

Bli med Ut i det fri på en vinterpadletur med teltovernatting på
vakre Hvaler 16.-17. mars 2024.
Opplev naturen og havet på en tid hvor det er stille og hvor det ikke er alt for mye folk eller båter ute.
På denne turen har du mulighet å kombinere en herlig kajakktur med uteliv og telting vinterstid. Samt at du kan få gode tips rundt dette.
Turen er spesielt tilrettelagt for deg som ikke har bil og/eller egen kajakk, men som har våttkort grunnkurs hav (eller tilsvarende kompetanse/erfaring) og har padlet litt.
I prisen er leie av havkajakk, padleåre, spruttrekk og padlevest inkludert.
Vi møtes på Sand Marina på Spjærøy, Hvaler kl 11:00 lørdag 16.mars.
For deg som ikke har egen transport går det direktebuss fra Oslo Bussterminal kl 09:00 med ankomst Sand kl 10:42. Mulighet for å gå på underveis, feks i Moss eller Fredrikstad.
Billetten må i i så fall bestilles selv hos Vy: https://www.vybuss.no/
Ved ankomst fordeler vi kajakker og utstyr, tar en grundig briefing om turen og spiser en kort lunsj før vi setter ut på tur.
Vær og vind vil bestemme litt for oss, men vi garanterer nydelig skjærgård og flotte naturopplevelser med lokalkjent guide.
Om været tillater det legger vi opp turen med overnatting på Akerøya, en perle ytterst mot havet. Her finner vi en fin leirplass for teltene våre og lager et varmende leirbål vi kan samles rundt til middag.
Retur til Sand Marina vil være søndag 17.mars slik at du vil kunne nå bussavgang senest kl 18:27 fra Sand, ankomst Oslo kl 20:25.
Du må selv ha med alt du trenger av utstyr utover det som er inkludert i prisen, som telt, matlagingsutstyr, klær, drikke og mat for turen.
Du vil få en fullstendig pakkeliste nærmere turen. Tørrdrakt er obligatorisk.
Mangler du noe kan du leie av oss. Ta i så fall kontakt, eller forespør ved påmelding.
Forventninger til deltagerne: Du må kunne padle de daglige padledistansene på ca 15-20 km i vanlig turtempo (ca 6 km/t), du må kunne kameratredning og du bør kunne håndtere litt bølger.
Turledere: Per Olav Eliassen og Maren Adam
Pris: Kr. 1.900,-
Maks antall deltagere: 10 personer
Påmelding: perolav@utidetfri.no
Velkommen på tur!

Tlf: 473 18 343, e-post kontakt@utidetfri.no