Mange oppdager hvert år gledene ved kajakkpadling. Det er en aktivitet passer for alle, og er en spennende, morsom og sosial aktivitet.
Er du glad i å være ute gir det deg en helt ny inngangsport til gode naturopplevelser. Det anbefales å starte med et kurs som vil gi deg grunnleggende kunnskaper og ferdigheter slik at du kan padle trygt, effektivt og skadefritt.

Ønsker du å lære mer og å utvikle deg som padler er teknikkurs eller aktivitetslederkurs noe for deg.
Våre instruktører har lang erfaring og gir deg alle de verktøyene du trenger underveis. Vi holder faste kajakkurs i Moss og på Hvaler, men med vår fleksible løsning flytter vi oss dit du er om dere er en gruppe.

Ring oss på 473 18 343 for en hyggelig og uforpliktende prat.
Eller send en epost til kontakt@utidetfri.no

Velkommen til kurs!

Padling
Våttkort introkurs hav –
klikk her for informasjon

Kurset gir «Våttkort introkurs hav» kursbevis fra Norges padleforbund. Dette er et 4 timers kurs hvor du får prøve en kajakk og lærer de mest grunnleggende ferdighetene som skal til for å mestre en havkajakk. Alt av utstyr er inkludert, også tørrdrakt på kalde dager.


Padling
Våttkort teknikkurs hav –
klikk her for informasjon

Dette er kurset for deg som har «Våttkort grunnkurs hav» og som er klar for å gå videre.

Padling
Våttkort grunnkurs hav –
klikk her for informasjon

Kurset gir «Våttkort grunnkurs hav» kursbevis fra Norges padleforbund. Dette er et 16 timers kurs som går over to dager. Her lærer du om kajakken og utstyret, du lærer hvordan du kontrollerer kajakken på vannet, og du lærer om sikkerhet og redninger.


Våttkort Aktivitetsleder hav –
klikk her for informasjon

Er det på tide å ta steget videre? På dette kurset vil du lære å lære bort padleteknikker og å lede grupper på vannet. Etter endt aktivitetslederkurs kan du planlegge og gjennomføre introduksjons- og grunnkurs, samt klubbturer i kjent og skjermet farvann.

Ønsker du å melde deg på et kurs, eller du har spørsmål? Send oss en e-post på kontakt@utidetfri.no eller ring oss på 47318343.