Friluftsliv er en aktivitet flere og flere oppdager. Vi lager kurs for enkeltpersoner, vennegjenger, grupper, firmaer, skoler, organisasjoner mm på forespørsel. Under finner dere basiskursene våre. Alle kurs er fullt fleksible, og våre guider/instruktører har lang erfaring med friluftsliv. Ta kontakt, så finner vi en løsning. Disse kursene passer også perfekt som teambuildingsdager

Ring oss på 473 18 343 for en hyggelig og uforpliktende prat.

Eller send en epost til kontakt@utidetfri.no

Grunnleggende friluftsliv

Her starter vi helt grunnleggende med ferdselsregler og påkledning. Kurset er lagt opp som et dagskurs, eller to kvelder og foregår ute med en praktisk tilnærming. Du vil lære om bålfyring, utstyr, sporløs ferdsel, kart/kompass, matlaging, pakking av sekk, bruk av øks og kniv og mye mer.

Tlf: 473 18 343, e-post kontakt@utidetfri.no

Buschcraft intro

Buschcraft handler om å kunne ta vare på seg selv og andre i villmarken, og passer best for deg som har noe erfaring fra friluftslivet fra før. Her lærer vi om hvordan du med øks, sag og kniv kan skape deg en trygg bivuakk eller et leirområde, og hvordan du sørger for mat, brensel og rent vann. Kurset kan være kveldskurs, dagskurs eller overnattingskurs.

Tlf: 473 18 343, e-post kontakt@utidetfri.no

Matlaging på tur

Mat er for mange det som skaper trivsel og gode opplevelser når man er på tur. Frysetørket mat og grillpølser er kan være lettvint og nyttig, men ingenting slår et deilig måltid tilberedt ute i naturen. På disse kursene lærer du å lage god mat på bål eller brenner, uten at du trenger å ta med deg hele kjøkkenet på tur. God mat kan også være en fin måte å få med seg barna på tur med. Er dere en gjeng med barnefamilier, kan vi lage kurs med god og barnevennlig mat. Våre guider og instruktører er alle dyktige villmarkskokker, men vi samarbeider også med profesjonelle kokker på noen opplevelseskurs. Ta kontakt, mat er gøy.

Tlf: 473 18 343, e-post kontakt@utidetfri.no

Er du interessert i friluftskurs av noe slag, ta kontakt med oss på e-post kontakt@utidetfri.no eller ring oss på 47318343